Toplotna črpalka zrak-voda za nižje stroške ogrevanja

V časih, ko je na trgu veliko izbire različnih vrst peči in goriv za ogrevanje bivalnih prostorov, človek kar težko verjame, da lahko pri ogrevanju še vedno kje prihrani. Kvalitetna izolacija, nova okna in vrata, vse to je zelo dober uvod v zniževanje stroškov ogrevanja.

Pa ste kdaj pomislili na ogrevalne toplotne črpalke? Morda ne veste, toda tovrstne toplotne črpalke, ki delujejo po principu zrak-voda, so danes dokazano eden najboljših in cenovno najugodnejših sistemov za ogrevanje. Obnesejo se celo bolje kot peči na pelete ali zemeljski plin.

Zrak je brezplačen

Ogrevalna toplotna črpalka OrcaZrak, ki je povsod okoli nas, je seveda brezplačen, potem je tu še voda in nekaj malega električne energije. Ogrevalne toplotne črpalke zrak-voda prinašajo v vaš dom najboljše razmerje med investicijo in prihranki. Tudi sama vgradnja je dokaj enostavna in izvedljiva v praktično katerem koli objektu.

Se sliši zanimivo? Potem berite naprej in ugotovili boste, katero toplotno črpalko lahko dejansko priključite na vsak sistem ogrevanja ali hlajenja, ki je že nameščen v vaši hiši ali ga tam morda šele načrtujete.

Upravljanje v stilu 21. stoletja

Danes je zelo pomembno, da skušamo svoj dom opremiti karseda sodobno in na način, da je upravljanje večine zadev možno na najbolj udoben način. Služba, družina in opravki terjajo svoj čas, zato bi bila zares škoda, če bi ga trošili še za upravljanje in reguliranje temperature v hiši.

Upravljanje toplotne črpalke
Upravljanje toplotne črpalke preko računalnika, tablice ali telefona.

Ogrevalne toplotne črpalke Orca so zasnovane in izdelane v Sloveniji, po najvišjih EU standardih in iz najkakovostnejših komponent evropskih in japonskih proizvajalcev. Krmilite jih lahko tudi na daljavo, kar preko svojega pametnega telefona ali tabličnega računalnika.

V podjetju Orca Energija d.o.o. bodo veseli vašega povpraševanja ali obiska, med katerim se bodo z vami pogovorili in vam seveda ustrezno svetovali. Dosegljivi so na telefonsko številko (02) 320 71 80, sicer pa vam svetujemo, da obiščete njihovo spletno stran, kjer boste o toplotnih črpalkah zrak-voda našli še dodatne informacije.

Edo

Po poklicu sem mizar, že več kot 15 let pa se ukvarjam tudi z urejanjem notranjosti prostorov. Ker me vse bolj zanimajo spletne tehnologije, sem se odločil, da postavim spleto stran in na njej napišem kaj koristnega o urejanju hiše in njene okolice. Prepričan sem, da se boste na moji strani naučili veliko novega. V kolikor vam bo kaj še posebej všeč, bom vesel, če prispevek delite na družabnih omrežjih. Sicer pa hvala za obisk!

Ne spreglejte

Close
Close