5 razlogov za nakup stenskih nalepk

Vas pogled na stene vašega doma ne navdaja s kakšnimi posebej radostnimi občutki? Vam gre morda celo na živce? Nič nenavadnega. Enolične bele stene niso več v modi, zato pa imamo kar nekaj različnih možnosti za njihovo popestritev.

Ena je seveda v obliki slikopleskarskih del, za kar pa bi potrebovali tudi izurjeno roko ali nekaj denarja za umetnika, ki bi se s stenami malce poigral. K sreči obstaja še en mnogo cenejši in nadvse učinkovit način za poživitev stanovanja oziroma posameznih prostorov. Stenske nalepke!

1. Učinkovito prekrivanje napak

So vaše stene polne napak, izboklinic, odrgnin, morda počečkane s strani malega navihančka, ki mu težko dopoveste, da z voščenkami pač ne more risati po vseh stenah stanovanja? Najprej seveda pomislite na beljenje, ki pa je zamudno in morda povsem nepotrebno v primeru posameznih napak na steni.

Omislite si unikatne ali klasične stenske nalepke, s katerimi boste te napake prekrili in nekoliko polepšali sam prostor. Na srečo so na voljo praktično kakršnekoli nalepke – tako po obliki, velikosti in vsebini.

2. Popestritev prostora

Če so vaše stene snežno bele in se vam navkljub zadnjemu beljenju ne zdi, da bi stanovanju dajale kak poseben karakter, je čas za spremembe. Omislite si stenske nalepke, ki bodo izdatno popestrile vaš prostor. Ne glede na to, ali ste bolj za umirjen stil ali kaj bolj živahnega, boste imeli vedno na voljo dizajn, ki bo v vaš prostor prinesel osvežujočo spremembo.

Omislite si lahko nežne linije, morda rastline, drevo ali pokrajino, ki bo natančno izrezana iz sicer kvadratne oblike in v prostor prinesla nek nov in svež veter. Motivov je praktično neomejeno, zato boste zagotovo brez težav našli takšnega, ki povsem ustreza vašim željam.

3. Izrazite svoj karakter

Če ste po naravi bolj zabavna oseba, lahko ta del svojega karakterja vnesete tudi v svoje stanovanje. S stenskimi nalepkami, na katerih bodo motivi, ki si jih boste zamislili sami, boste v prostor z lahkoto vnesli tisto energijo, ki jo načeloma tudi sami izžarevate, kjerkoli se pojavite. Vaši obiskovalci bodo navdušeni, sami pa se boste doma počutili dobro kot še nikoli prej.

4. Osnova za ideje

Stenske nalepke lahko izkoristite kot podlago za katero od svojih idej. V pisarni lahko z njimi poudarite znamko podjetja ali storitve, s katerimi se ukvarjate. Tako v pisarni kot doma pa si lahko denimo omislite unikatno podlago za stensko uro, ki bo na prav poseben način kazala čas.

Nalepke za pisarne
V pisarni lahko s stenskimi nalepkami poudarite ime svojega podjetja.

V kuhinji si lahko omislite nalepko, polno receptov, ki bodo vedno pri roki in vam skrajšali čas ob razmišljanju o tem, kaj pripraviti za kosilo. Opremite dnevno sobo s pozitivnimi citati, ki bodo prostor napolnili z dobro energijo.

5. Otrokom v veselje

Če kdo, potem se bodo stenskih nalepk nadvse razveselili otroci. Ker se lahko na otroške stenske nalepke natisne karkoli, boste lahko v otroško sobo dostavili čisto pravega risanega ali filmskega junaka, ki navdušuje vašega otroka. In to v naravni velikosti!

Ali pa boste otroško sobo spremenili v pravljično deželo, po kateri so bo vaš malček tako rad potepal in snoval svoje dogodivščine. Lahko bi rekli, da je vaši kreativnosti in idejam meja zgolj nebo.

Edo

Po poklicu sem mizar, že več kot 15 let pa se ukvarjam tudi z urejanjem notranjosti prostorov. Ker me vse bolj zanimajo spletne tehnologije, sem se odločil, da postavim spleto stran in na njej napišem kaj koristnega o urejanju hiše in njene okolice. Prepričan sem, da se boste na moji strani naučili veliko novega. V kolikor vam bo kaj še posebej všeč, bom vesel, če prispevek delite na družabnih omrežjih. Sicer pa hvala za obisk!
Close
Close