Orodje Unior

Med vsemi znamkami orodja pri nas gotovo najbolje poznamo ročno orodje Unior, saj gre za domače podjetje oziroma domačo blagovno znamko, ki se je skozi leta dobro usidrala v našo podzavest. Zaradi tega pogosto predstavlja tudi našo prvo izbiro. Vsekakor pa to ni edini razlog, da bi se odločili za nakup – navada ne šteje nič, če ne gre za navado zaradi kakovosti. In tu lahko gotovo rečemo, da orodje Unior spada med najboljše, da je cenjeno tako pri nas kot po svetu, in da nudi zavidljivo kakovost pri sami obdelavi kovin oziroma kovanju orodja.

Nič čudnega torej, da podjetje velik del svojih izdelkov izvozi, tudi v programu ročnega orodja. Izdelujejo namreč več kot 500 različnih vrst orodja in pripomočkov, ki jih ponujajo po vsem svetu.

Zakaj prav Unior?

Unior - logoSlovenci smo sicer nekoliko nenavadni in se pogosto namesto za domače odločimo za tuje, vendar na nekaterih področjih dobro vemo, da je slovenska kakovost povsem primerljiva s tujo oziroma je včasih od nje še veliko boljša. Kar se tiče ročnega orodja, to zagotovo vemo, in nikogar ni, ki bi dvomil, da je orodje Unior kaj slabše, ker je izdelano pri nas. Nenazadnje vemo, kako dolgo tradicijo imata pri nas kovaštvo in obdelava kovin, in da smo tudi orodja že od nekdaj izdelovali. Unior torej med našimi mojstri velja za izjemno priljubljeno izbiro.

Kaj vse nudi orodje Unior?

Izjemen prodajni program orodij Unior boste našli v prodajalni Misaron v Celju, vso ponudbo pa si lahko pogledate tudi na njihovi spletni strani. Iz prodajnega programa orodja Unior vam nudijo ključe (fiksne in nastavljive), različne klasične in elektronske klešče, orodje za delo pod napetostjo, orodje za vodovodne inštalacije, škarje, varilne klešče, izvijače, vijačne nastavke, kladiva, merilno orodje in vse ostalo, kar potrebujete za delavnico, na primer mize in vozičke za orodje. Vse orodje ima seveda pridobljene certifikate kakovosti, kar pomeni, da se nanj resnično lahko zanesete, podjetje Misaron pa vam pri odločitvi za Uniorjevo orodje trenutno nudi tudi brezplačno dostavo.

Unior orodje za servis koles

Poleg orodja, ki je primerno za v delavnico in za delo, pa se pri Uniorju zavedajo tudi potrebe po orodju, ki pride prav pri prostočasnih oziroma športnih dejavnostih. Tako proizvajajo tudi komplete kolesarskega orodja, ki so izjemno priročni in vsakemu rekreativnemu ali tudi nekoliko bolj resnemu kolesarju omogočajo, da sam poskrbi, da je njegovo kolo kar najbolje pripravljeno za vožnjo.

Unior je izbira vsakega mojstra

Kadar kupujete orodje za doma, za tiste priložnosti, ko sami kaj popravite, vam je verjetno v prvi vrsti pomembna cena. In takrat ljudje kupijo marsikaj takšnega, kar ni vredno piškavega oreha in nima dolge življenjske dobe. Če ste modri in bi raje orodje, ki bo imelo dolgo življenjsko dobo ter ga boste nazadnje lahko predali celo naslednjim rodovom, pa se odločite za kakovost, tako pri uporabi doma kot še zlasti v primeru, da orodje uporabljate profesionalno. In seveda velja, da je med izdelki najvišje kakovosti vedno dobro dati prednost slovenskim, saj s tem skrbimo za gospodarsko rast naše – slovenske skupnosti, s tem pa za dobrobit naše države. Če potrebujete odlično ročno orodje, se torej odločite za orodje Unior.

Edo

Po poklicu sem mizar, že več kot 15 let pa se ukvarjam tudi z urejanjem notranjosti prostorov. Ker me vse bolj zanimajo spletne tehnologije, sem se odločil, da postavim spleto stran in na njej napišem kaj koristnega o urejanju hiše in njene okolice. Prepričan sem, da se boste na moji strani naučili veliko novega. V kolikor vam bo kaj še posebej všeč, bom vesel, če prispevek delite na družabnih omrežjih. Sicer pa hvala za obisk!
Close
Close