Ste že kupili otroške dekorativne nalepke?

Otroška soba je pravljično kraljestvo domišljije, ki si ga otrok rad uredi po svojih željah. Tudi staršem je všeč, če je sobica za dojenčka ali malčka prikupna in v stilu, ki je prijeten za spanje ter igro, hkrati pa je tudi spodbuda za razvoj.

Otroške dekorativne nalepke imajo lahko motive, ki so tipični za otroštvo, torej podobe živali in rastlin ali risanih junakov, lahko pa tudi pričajo o tem, kaj je otroku blizu in s čim se rad ukvarja. Nenazadnje otroci že v predšolskem obdobju precej jasno pokažejo, kaj jih zanima, to pa je tisto, kar velja v nadaljevanju njihovega odraščanja spodbujati.

Otroške dekorativne nalepke po motivih

Otroška stenska nalepkaKo urejamo sobico za dojenčka in smo še v pričakovanju, se najpogosteje odločimo za otroške dekorativne nalepke, ki prikazujejo drobne podobe iz narave, torej rožice, ptičke, metuljčke in druge žuželke. Prav to so stvari, ki bodo otroka najprej zanimale in nad katerimi bo povsem očaran, s tem pa se bo zbujala njegova radovednost in ga vabila k raziskovanju sveta. Prav tako se starši odločajo za otroške dekorativne nalepke v obliki črk, s katerimi lahko zapišejo otrokovo ime in ga tako kasneje spodbudijo k hitrejšemu samostojnemu zapisu njegovega imena, ali pa črk, ki tvorijo dobre misli ali verze, za katere želite, da bi otroku pomagali pri pozitivnem odnosu do sveta.

Kaj pa risani junaki? Ti so najbolj priljubljeni pri malčkih, ki v svetu risank odkrivajo svet neskončne domišljije in se z marsikaterim junakom tudi popolnoma poistovetijo.

Predšolski otroci pričnejo v svojem razvoju kazati zanimanje za kup stvari, ki bodo nekoč zgolj njihov hobi, morda pa tudi poklic. Zakaj torej ne bi imela deklica otroške dekorativne nalepke v obliki čudovite balerine, ali deček nalepk s podobami iz sveta računalnikov?

Otroška nalepka - Balerina in BMX

Pri šolarjih ter mladostnikih pa zagotovo velja, da so najbolj priljubljeni motivi za fante iz sveta športa, glasbe in računalništva, za dekleta pa poleg športa in glasbe še ples in moda. Naj imajo otroške dekorativne nalepke podobo, ki jim je blizu, pa se bodo v svoji sobi vedno dobro počutili.

Edo

Po poklicu sem mizar, že več kot 15 let pa se ukvarjam tudi z urejanjem notranjosti prostorov. Ker me vse bolj zanimajo spletne tehnologije, sem se odločil, da postavim spleto stran in na njej napišem kaj koristnega o urejanju hiše in njene okolice. Prepričan sem, da se boste na moji strani naučili veliko novega. V kolikor vam bo kaj še posebej všeč, bom vesel, če prispevek delite na družabnih omrežjih. Sicer pa hvala za obisk!
Close
Close